Salsa Starters Leeuwarden

Salsa
Salsa
(= Spaans voor saus) is een verzamelnaam van een pot vol muziekstijlen die uiteindelijk voort komen uit hetzelfde basisritme.

Net als in een goede saus, blijven de basisingrediënten hetzelfde, maar voegen wij er telkens meer smaak aan toe. Zo zijn de salsalessen bij Mboka. Salsa is een dans voor twee. Salsa is snel, zwoel en sensueel. Salsa geeft ruimte voor creativiteit en improvisatie. Salsa is bewegen in harmonie, zowel met de muziek als met elkaar. Altijd anders, afwisselend en gevarieerd. Salsa is één van de meest populaire dansen van dit moment! Lessen zijn in eerste instantie bedoeld om de beginnende cursist om te vormen tot goede salsa dansers. Bij SalseroMboka wordt de cursus Salsa aangeboden in een pakket van meestal 8 lessen. Cursisten krijgen daarvoor 8 avonddelen les van 1 uur. Ook kan men kiezen voor onbeperkt dansen. Zo dans je meerdere keren per week voor een vaste lage prijs!

Het eerste niveau is beginners. Bij dit niveau starten we met de salsa.  Dit niveau staat volledig in het teken van de basis van salsa en merengue. Mocht u zich willen aanmelden voor de introductie cursus dan klikt u hieronder daar op.

 

mei 23 @ 19:00
19:00 — 20:00 (1h)

Kalverdijkje 77C, Leeuwarden, Zalen en zo

Ronald & Monique

Meer informatieTickets