Salsa

Salsa (= Spaans voor saus) is een verzamelnaam van een pot vol muziekstijlen die uiteindelijk voort komen uit hetzelfde basisritme.

Lees verder
Salsa Lady Styling

Salsa Ladies Styling! Extra oefening voor de dames in de styling bij Salsa.

Lees verder
Dancehall & Afro Dance

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die meer beweging wil in een dansvorm. De cursus bestaat uit footwork, body movements en timing.

Lees verder
Paaldans dames/ powerpole heren NIEUW!!!!

Nieuw zijn onze paaldans en powerpole lessen!

Wel eens paaldansen gedaan? Wij verzorgen  lessen gedurend het hele jaar. Paaldans voor dames en powerpole voor heren een fantastische sport wat steeds meer bekend wordt. Met paaldans train je al je spieren in je lichaam, je blijft lekker fit en voel je sterk.

Wij hebben een professionele docente die de lessen verzorgd. Mannen kunnen zich ook aanmelden daarvoor hebben wij een ervaren docent die de powerpole voor heren kan begeleiden.
Bij de heren wordt er vooral op kracht getraind.

Ben je alleen of met groepje dan kan je een afspraak maken voor een proefles. Meld je snel aan en kom bij ons paaldansen!

Lees verder

Gemiste danslessen kunnen in overleg worden ingehaald

Over de Dansschool

 • DE dansschool van het Noorden met aanbod van vele danslessen op diverse locaties! Reeds 15 jaar is eigenaar en dansleraar Mboka actief in het geven van danslessen. Met veel plezier en toewijding worden de lessen gegeven door diverse gekwalificeerde leraren en leraressen. Plezier tijdens de lessen en een ongedwongen sfeer staan centraal bij Salseromboka Dancing Centre. Met plezier leert men het meest, is dansen een echte workout en een heerlijke uitlaatklep! Er wordt aandacht besteedt aan individuele ontwikkeling in de door jou gekozen dansstijl. Gelet op het maken van diverse combinaties, men- & ladystyling en leuke tricks. Onze dansschool is laagdrempelig en iedereen kan mee doen! Jongeren of ouderen, ervaren dansers of beginners; instromen kan altijd! Inschrijven met partner is bij ons ook niet nodig! Wel geven wij koppels voorrang. Dit om een goede man/vrouw verhouding te behouden. Tijdens de lessen wordt er regelmatig gewisseld van danspartner zodat iedereen met elkaar kan dansen. De filosofie hierachter is dat het beter is voor een ieder zijn of haar ontwikkeling. 

  Een eigen stijl

  Geregeld komen nieuwe combinaties aan bod en worden voorgaande herhaald. Zo kan iedereen zich ontwikkelen in de gekozen dansstijl. Voor de beschrijving van de diverse dansstijlen lees verder op deze website onder cursussen. Bij Salseromboka wordt extra aandacht besteed aan de men- & ladystyling omdat dit de dans nog mooier maakt. Naast de geplande lesuren is er de mogelijkheid om extra te oefenen. Zo kan iedereen GRATIS extra danslessen volgen. Iedere vrijdagavond is er nog vrijdansen in onze eigen locatie in Heerenveen; Club Tropics. Op deze avond kan men naast de salsafeesten met andere cursisten dansen van alle niveaus.

  Zo kan iedereen spetteren op de dansvloer bij één van onze feesten!

  Goed om te weten...

  • De gezelligste dansschool van het hoge Noorden voor Salsa, Zouk, Bachata, Kizomba & many more!
  • GRATIS meerdere danslessen volgen per week voor de prijs van één dansles! U kunt bij ons onbeperkt dansen op onze diverse locaties.
  • Wij verzorgen lessen in: Heerenveen (hoofdlocatie), Drachten, Leeuwarden & Lemmer
  • Gemiste danslessen kunnen in overleg worden ingehaald!
  • Cursisten hoeven zich niet met een danspartner in te schrijven! Er wordt voldoende gewisseld tijdens de lessen.
  • Extra aandacht op men- en ladystyling tijdens de lessen!
  • Instromen op hoger niveau is mogelijk.
  • Studenten & minima krijgen altijd een vaste korting op vertoon van studentenkaart of inkomstenverklaring.
  • Onze cursussen starten 5 keer per jaar!
  • In overleg is het mogelijk om tussendoor in te stromen bij een al lopende cursus!
  • Voor de start van iedere cursus geven wij GRATIS proeflessen! Nieuwe leden kunnen dan de zwoele sferen van de Latin voelen.
  • Onze danslessen zijn geschikt voor iedereen die van dansen houdt; ongeacht de leeftijd.
  • Gezelligheid staat centraal en iedereen wordt snel opgenomen in de groep!
  • Naast de reguliere lessen kan men ook privé-lessen volgen! Er is dan één op één begeleiding en persoonlijke aandacht.
  • Naast onze danslessen organiseren wij vele spetterende salsafeesten op meerdere locaties. Met live bands en top DJ’s!

  Terug 

  Lees verder