Over Club Tropics

Bij een nieuwe naam hoort een nieuw jasje ;-) 
Club Tropics is in augustus 2015 volledig gerenoveerd. De aankleding voelt nog tropischer en warmer aan.

Reeds 7 jaar is onze locatie een geliefde plek voor vele gasten. Voor Heerenveen een heuse aanvulling op de andere bestaande horeca gelegenheden. Wij draaien voornamelijk Caribische en andere opzwepende tropische muziek. Op thema avonden worden er ook diverse andere muziekstijlen gedraaid. Met een zeer ruime dansvloer  van maar liefst 200 m2 is er voldoende ruimte voor iedereen!
Onze locatie is ook uitstekend geschikt voor; trouwfeesten, verjaardagsfeesten, personeelsfeesten, zaalhuur, arrangementen, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes of andere thema feesten. 

Gemoedelijk en Sfeervol

Doordat de danslessen voor jong en oud zijn merken wij dat iedere bezoeker zich prettig voelt en desgewenst altijd personen van eigen leeftijd kan vinden om een gezellige avond mee te hebben. De club heeft een totaaloppervlakte van maar liefst 300m2 meter. Vooraan een grote bar en achteraan een ruime dansvloer waar iedereen los kan gaan! De aankleding in het café past bij onze naam Club Tropics; deze  is meestal in Caribische/tropische sferen. Iedereen is welkom, zowel vaste bezoekers als personeel zijn gastvrij voor nieuwkomers. Bij onze georganiseerde feesten bieden wij onze klanten een garderobe en des te belangrijker garantie op een leuke avond!

Kom gauw langs bij Club Tropics en beleef het zelf! Voor een impressie van onze locatie bekijk ons filmpje! Zie onderaan bij bijlage

Terug