• Ook genoeg van bowlen en paintball?

Wij verzorgen diverse leuke dansworkshops!
Deze zijn te boeken bij ons in Club Tropics of elders op een andere locatie.
Workshops geven een extra toevoeging aan ieder feest. Iedereen staat gelijk op de dansvloer, de sfeer komt goed los en het feest is in volle gang!
Men kan een korte workshop boeken van een half uur (bijvoorbeeld bij trouwfeesten) of een workshop van een uur of desgewenst nog langer.
Wanneer er niet specifiek een keuze wordt gemaakt voor een bepaalde dansstijl als workshops dan maken we er een leuke mix van met daarin diverse dansstijlen verwerkt.
De workshops zijn geschikt voor jong en oud. We kijken altijd naar het publiek en maken interactie met de deelnemers.

Afrikaanse Dans

Wil je energiek dansen en meer uit je lichaam halen op Afrikaanse ritmes? Volg dan de workshop Afrikaanse dans!

Chocolade-wijn & whiskey proeferij

Altijd al de variaties op je favoriete hapje of drankje willen onderzoeken? Tijdens deze proeverij worden drie compleet verschillende werelden omgesmolten tot één smaakvol universum die van wijn/whiskey en chocolade!

Djembe

Met een speelse impuls met elkaar ritmisch muziek maken. Ervaar ook het fantastische gevoel! Een leuke, actieve en inspirerende manier om samen muziek te maken!

Latin mix workshop

Tijdens deze workshop komen diverse dansstijlen aan bod zodat men in korte tijd van enkele dansstijlen een beetje kan ervaren.
Dansstijlen die zoal voorbij komen zijn; warming up Zumba daarna Merengue & Salsa en ter afsluiting wat langzamere dansstijlen zoals Bachata of Kizomba

De workshop is een sportieve workout die op een leuke enthousiaste en ongedwongen wijze wordt gegeven.

 

Paaldansen

Energieke paaldans workshop voor een groepsuitje in gedachten?

Onze paaldans (dames) of powerpole (heren) workshops zijn altijd een succes!
Of dit nu tijdens vrijgezellenfeestjes, teamuitjes of bedrijfsfeesten is: mensen raken er niet over uitgesproken.

Salsa

Tijdens deze workshop komen Salsa en Merengue aan bod. De merengue is relatief makkelijk aan te leren in vergelijking met salsa. De merengue leert om de heupen goed heen en weer te bewegen en los te maken.

Shake your own cocktails

Even een cocktail drinken? Dat slaan velen niet af! Maar hoe maak je nu eigenlijk de perfecte cocktail? Wil je dit ook eens leren? Probeer dan eens onze cocktailworkshop. Al vanaf € 20,50 per persoon. Je kunt natuurlijk ook een cocktailbar inhuren en de cocktails voor je groep laten maken.

Spelshow

Wil je op een interactieve manier de teambanden versterken? Boek een spelshow en wij bereiden deze voor de groep voor. Denk bijvoorbeeld aan "Ik hou van Holland" of "Jongens tegen de meisjes". Diverse spelshows zijn mogelijk!