Personeelsfeest

Ben je bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje en wil je graag iets origineels bedenken? Zoek niet verder! Ga met elkaar dansen waarbij iedereen een leuke workshop volgt om warm te draaien!

Een personeelsuitje heeft meestal als doel om teambanden te versterken en buiten het werk een gezellige en ontspannen sfeer te creëren. Dan kunt u denken aan een gezellige activiteit, gecombineerd met een hapje en drankje of diner buffet. Zoek niet langer, organiseer het uitje bij ons!

Ontvangst met koffie of thee en een lekker hapje. Gelijk een borrel kan natuurlijk ook. Daarna gaan de voetjes van de vloer met een actieve dans workshop, bepaal daarbij zelf de tijdsduur van de workshop. De samenstelling van de groep hoeft niet gelijk aan mannen of vrouwen te zijn, de dansworkshop kan bij iedere samenstelling uitgevoerd worden. Een Djembé workshop is ook mogelijk. Ook goed te combineren met een dansworkshop. Daarna is er de mogelijkheid voor een hapje en drankje. In onze gezellige club kan naar wens ook een diner buffet worden geregeld!

Eigen inbreng en ideeën om de activiteiten tijdens uw personeelsfeest uit te breiden is mogelijk. Combineer twee workshops of denk bijvoorbeeld aan een heuse limbo show of professionele samba danseressen. Begeleiding door een live band is ook mogelijk! Geef de wensen aan en wij stellen een gevarieerd pakket op maat samen.

Er kan ook gekozen worden uit een cocktail workshop waarbij een ieder diverse cocktails leert maken. Verder is het organiseren van het populaire "Ik Hou van Holland" spel of ""Jongens tegen de Meisjes" ook mogelijk. U kunt voor dit spel zelf de vragen aanleveren die matchen aan de organisatie of wij kunnen dit voor jullie uitvoeren. Zo heeft het personeelsfeest een eigen thema passend bij de organisatie. Bekijk hier de diverse workshops.